fbpx

Ingrijiri la domiciliu

Pacienţii trebuie să aibă recomandare medicală de la medicul specialist la externarea din spital, de la medicul de specialitate din ambulatoriu (nefiind necesara internarea) sau recomandare medicala de la medicul de familie, care să conţină manevrele medicale si/sau tratamentul ce trebuie efectuat la domiciliu!

Pentru cei care nu au o astfel de recomandare se poate face o evaluare la domiciliu dumneavoastra.

Poate ai pe cineva drag bolnav acasa si nu are cine sa il monitorizeze cateva ore pe zi.
Sau poate ai un ingrijitor acasa, un membru al familiei, dar din cand in cand e nevoie de “ajutor” din afara pentru cateva ore pe zi, sau de cateva ori pe saptamana. Persoana care ingrijeste de un pacient trece prin momente de extenuare, de ingrijorare si are nevoie de “improspatare”, de un somn odihnitor, de recastigare a energiei pentru a continua lupta cu boala.

Programul de ingrijiri medicale la domiciliu va asigura continuarea tratamentului recomandat de medic la iesirea din spital sau la incheierea consultului medical. Toate acestea sunt proceduri care pot fi foarte bine desfasurate acasa la domiciliul pacientului.

Exemple:

Solicita oferta personalizata pentru pachete de ingrijire la domiciliu.*

*Ingrijirile la domiciliu, indiferent de forma lor, se fac DOAR pe baza de programare si evaluare, si nu in sistem de urgente. Pentru urgente medicale va rugam apelati sistemele de ambulanta la 112.

CALL CENTER: 0722998202

X